Thursday 13 January 2011

O alta viata II

Incepi si te gandesti ca parca nu iti place asa mult facultatea, parca ai putea sa faci alta mult mai interesanta, care sa te atraga cu adevarat, nu una care ai avut tu impresia ca o sa fie bine. Incepi si te gandesti ca orasul asta mare si nou in care esti, nu e cu nimic mai special sau mai diferit decat orasul tau de acasa.. Acasa .. ce sentiment.. liniste, stres free, prieteni vechi, intimitate..
Dar nu.. Tu ai vrut sa iei viata in piept, sa te ridici din masa de oameni banali si fara rost.
Cred ca viata te-a luat pe tine in piept amice :) si ii place sa se joace cu tine, ii place al dracului de mult.

Reusesti sa termini primul an, cu chiu, cu vai, cu bune si cu rele. Tot timpul anului te-ai automotivat zicandu-ti ca se poate, hai ca trece primul an, hai ca scap de materiile astea idioate si fara sens, hai ca de la anul va fi mai bine, e primul an, e normal sa imi fie greu, nu ma asteptam la asta, in anul 2 o sa fie mai bine, mult mai bine.
Ei bine.. Nu e!
Nu stiu cum e la alte facultati dar la mine cica anul 2 e cel mai greu, asa spune lumea, eu sincer cred ca pe masura ce treci prin ani, fiecare e mai greu ca celalalt dar vom vedea. Se spune ca e cel mai greu deoarece anul asta ai foarte multe de invatat, anul asta iti dai seama daca chiar iti doresti sa profesezi meseria asta, anul asta mai tragi ca de la anul deja esti obisnuit.
Cel putin asa se zice ..

Oriunde ai fi, oricat de greu ti-ar fi, daca iti place catusi de putin ceea ce faci, rezista! Tuturor ne e greu, dar sa imi bag picioarele daca stiu de ce ne chinuim in halul asta.

1 comment: